Var vänlig och vänd upp mobilen

Serveringen

Vår servering är belägen i mitten av Berättarladan i den del där korna tidigare hölls. Kaklet på väggarna är bevarat från denna tid.

Sommarföreställning

Under sommarföreställningens paus kan du äta en måltid i serveringen. Den måste alltid förbeställas. Du kan antingen boka måltid i samband med biljettköp eller lägga till den i efterhand (senast 24 timmar innan föreställning). Du bokar och betalar din måltid genom Tickster, 0771-47 70 70 eller support@tickster.com.

Dryck kan du om du vill förbeställa av vår serveringspersonal när du kommer till Berättarladan.

Sommarens teatermeny är under komposition.

Teaterbaren

Teaterbaren en trappa upp i Berättarladan är endast öppen sommartid. Här finns bakverk och smörgåsar samt kaffe/te, vin och öl att köpa. Teaterbaren öppnar en timme innan föreställningen och håller öppet även i pausen.

Västanå Jul

I konsertföreställningen Västanå Jul ingår julmiddag i biljettpriset. Måltiden äts i serveringen under föreställningens paus. Här finns även en mindre bar i Loftets foajé för kaffe/te, alkoholfri dryck, bakverk och snacks.

Dryck kan du om du vill förbeställa av vår serveringspersonal när du kommer till Berättarladan.

Övriga föreställningar

Vid vissa mindre föreställningar och konserter ordnar vi servering i Loftets foajé. Det annonserar vi om vid varje event i så fall.